fbpx

Sea-Doo tillbehör och utrustning

I över 25 år har Sea-Doo visat vägen för största möjliga nöje på vattnet, med innovationer som inspirerats av förare och fokus på glädje. Med ett stort säkerhetstänk och ansvarsfullt konstruerade skotrar gör Sea-Doo din vattenupplevelse värd namnet. Vattenskotrarna är mycket prisvärda och det finns många tillbehör att köpa till om så önskas.

Vi på JH Maskin är återförsäljare av samtliga modeller från Sea-Doo. Inte nog med det, vi monterar ihop och levererar en färdig produkt till dig, färdig att lägga ner i vattnet och påbörja ditt äventyr! Naturligtvis erbjuder vi också hemleverans eller till din båtplats.

Tillbehör och extrautrustning Sea-Doo

Hos oss på JH Maskin kan du också köpa extrautrustning och tillbehör till din Sea-Doo. Vi har också andra tillbehör som t.ex. flytvästar i butiken. När är några exempel på tillbehör. Ännu mer hittar du i katalogerna nedan.

Can-Am7_2023

Wakeboardfäste

Can-Am7_2023

Ankarkit

Can-Am7_2023

Kapell

Can-Am7_2023

Stege

Sea-Doo Broschyr 2023

Klicka på bilden för att komma till katalogen.

Sea-Doo Katalog 2023

Klicka på bilden för att komma till katalogen.

VERKSTAD

Hos JH Maskin ger vi din Sea-Doo vattenskoter underhållsservice och fixar reparationer. Skulle olyckan vara framme är vi samarbetspartner till flera försäkringsbolag för reparationer, så du kan komma tillbaka till vattenäventyret. 

ÄVENTYRET

Sea-Doo har allt du behöver för ett äventyr i vattnet! Det behöver absolut inte vara vid kusten, i havet du lägger i den. Lägg i din Sea-Doo i Bolmen och se vad Sveriges femte största sjö har att erbjuda, eller testa en något mindre sjö som till exempel Fegen, Rusken, Vidöstern, Hären eller Flaten. 

SLÄP OCH TRAILERS

Behöver du transportera din Sea-Doo vattenskoter eller båt? Hos oss på JH Maskin köper du också Brenderup släp och båttrailers, som skräddarsys för hur du vill använda det.

Vi erbjuder ett brett utbud av extrautrustning

Utrusta med rätt grejer

Vi har vagnar, galler, plogar, kläder med mera i vår butik.
Rätt utrustning för din maskin.

Lån, delbetalning och leasing

Finansieringslösingar

Vi kan också göra inbyten inom de varugrupper vi säljer.

Ågatan 11, 334 32 Anderstorp
0371-181 17
Öppet mån - fre mellan 06:45 - 16:30
Följ oss gärna på sociala medier för mer inspiration och aktuella erbjudanden

BEHÖVER DU HYRA MASKINER OCH UTRUSTNING? KONTAKTA G RENT – FINNS I ANDERSTORP · LJUNGBY · VAGGERYD · VÄRNAMO