fbpx

Vattenskoter från Sea-Doo

I över 25 år har Sea-Doo visat vägen för största möjliga nöje på vattnet, med innovationer som inspirerats av förare och fokus på glädje. Med ett stort säkerhetstänk och ansvarsfullt konstruerade skotrar gör Sea-Doo din vattenupplevelse värd namnet. Vattenskotrarna är mycket prisvärda och det finns många tillbehör att köpa till om så önskas.

Vi på JH Maskin är återförsäljare av samtliga modeller från Sea-Doo. Inte nog med det, vi monterar ihop och levererar en färdig produkt till dig, färdig att lägga ner i vattnet och påbörja ditt äventyr! Naturligtvis erbjuder vi också hemleverans eller till din båtplats.

SEA-DOO MODELLPROGRAM 2024

JH Maskin är stolt återförsäljare av SeaDoo och erbjuder helheten med försäljning, utrustning, tillbehör, service och verkstad. Hos JH Maskin gör du ett tryggt köp!

ANGIVNA PRISER

Angivna priser är av tillverkaren rekommenderat cirkapris och anges inkl. moms. Kostnad för montering och installation av tillbehör är inte inkluderat. Däckåtervinningsavgift till SDAB tillkommer. För exakt prisuppgift och tillgång kontakta JH Maskin. De olika modellerna ovan kan vara extrautrustade.

Rec Lite, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

SPARK

Spark är rolig att köra och lätt att dra med de flesta mindre bilar, designad för att maximera ditt sommarnöje på vattnet.

Cirkapris från 106 400:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

SPARK TRIXX

Med unika Spark Trixx™ är det så enkelt och kul att göra trick att du önskar att dagen aldrig ska ta slut.

Cirkapris från 134 400:- inkl. moms.

Fritid, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

GTI

GTI-plattformens mångsidiga kapacitet vidgar din horisont på vattnet. Oavsett om din dag består av livlig körning, dragsporter, fiske eller en glidartur skapar GTI alltid en fantastisk upplevelse.

Cirkapris från 169 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

GTI SE

GTI SE förstärker äventyret med praktiska funktioner, komfort och ett ljudsystem som tar familjenöjet på sjön till nya platser.

Cirkapris från 190 900:- inkl. moms.

Touring, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

GTX

En titt på GTX och det syns att den är byggd att vara mer än en vattenskoter. Denna perfekta blandning av komfort, prestanda och rätt nivå av elegans gör det tufft att sluta köra och gå iland.

Cirkapris från 220 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

GTX LIMITED

Överlägsen upplevelse med komforten, funktionaliteten och prestandan hos GTX Limited. Platinastandarden för lyx med matchande kraft.

Cirkapris från 316 900:- inkl. moms.

Prestanda, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

GTR

Inspirerande kraft till ett överkomligt pris. GTR och GTR-X ökar insatsen med 300 kompressormatade hästkrafter och precisionskontroll för mer spänning vid dina dagar på sjön.

Cirkapris från 218 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

RXT-X RS

RXT-X RS kombinerar en högoktanig attityd med exceptionell säkerhet och praktiska egenskaper, vilket ger den perfekt offshore-prestanda.

Cirkapris från 304 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

RXP-X RS

Höjdpunkten av tävlingsprestanda för vattenskoterförare som vill tänja på de egna gränserna lika mycket som maskinens.

Cirkapris från 304 900:- inkl. moms.

Dragsport, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

WAKE

Wakeboard, skidor eller skate. Vilket du än väljer är Sea-Doo Wake det lättaste sättet att njuta av dragsporter med inbyggd vattensportnöje för total spänning!

Cirkapris från 211 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

WAKE PRO

Wake Pro-modellen erbjuder branschens mest stabila åkning för dragsport. Med massor av kraft och extra plats för att förbereda nästa åk ger denna modell en vattensportupplevelse som ingen annan.

Cirkapris från 266 900:- inkl. moms.

Sport Fishing, årsmodell 2024

Can-Am9_2023

FISHPRO SPORT

En kombination av spänning, mångsidighet och passion i ett heltäckande paket. Utforska platser som tidigare varit otillgängliga för traditionella fiskebåtar och upplev flexibiliteten med en av världens mest mångsidiga vattenskotrar.

Cirkapris från 253 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

FISHPRO TROPHY

Vattenskoterentusiaster och inbitna fiskare har drömt om FishPro Trophy med de exklusiva funktioner som verkligen förkroppsligar vad det innebär att äta, sova och andas fiske.

Cirkapris från 290 900:- inkl. moms.

Äventyr, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

EXPLORER PRO

Explorer Pro omdefinierar idén med långfärder. Noggrant designad för att skapa genialiska sätt att ta med mer utrustning, upptäcka nya vattenvägar och öppna upp miltals med nya möjligheter.

Cirkapris från 270 900:- inkl. moms.

Mer information om modeller, tillbehör och extrautrustning till Sea-Doo hittar du i katalogerna:

Sea-Doo Broschyr 2023

Klicka på bilden för att komma till katalogen.

Sea-Doo Katalog 2023

Klicka på bilden för att komma till katalogen.

VERKSTAD

Hos JH Maskin ger vi din Sea-Doo vattenskoter underhållsservice och fixar reparationer. Skulle olyckan vara framme är vi samarbetspartner till flera försäkringsbolag för reparationer, så du kan komma tillbaka till vattenäventyret. 

ÄVENTYRET

Sea-Doo har allt du behöver för ett äventyr i vattnet! Det behöver absolut inte vara vid kusten, i havet du lägger i den. Lägg i din Sea-Doo i Bolmen och se vad Sveriges femte största sjö har att erbjuda, eller testa en något mindre sjö som till exempel Fegen, Rusken, Vidöstern, Hären eller Flaten. 

SLÄP OCH TRAILERS

Behöver du transportera din Sea-Doo vattenskoter eller båt? Hos oss på JH Maskin köper du också Brenderup släp och båttrailers, som skräddarsys för hur du vill använda det.

Vi erbjuder ett brett utbud av extrautrustning

Utrusta med rätt grejer

Vi har vagnar, galler, plogar, kläder med mera i vår butik.
Rätt utrustning för din maskin.

Lån, delbetalning och leasing

Finansieringslösingar

Vi kan också göra inbyten inom de varugrupper vi säljer.

Ågatan 11, 334 32 Anderstorp
0371-181 17
Öppet mån - fre mellan 06:45 - 16:30
Följ oss gärna på sociala medier för mer inspiration och aktuella erbjudanden

BEHÖVER DU HYRA MASKINER OCH UTRUSTNING? KONTAKTA G RENT – FINNS I ANDERSTORP · LJUNGBY · VAGGERYD · VÄRNAMO