fbpx

FRÅN PROFFS TILL PROFFS

Om oss

JH Maskin – en specialist på maskiner och utrustning för entreprenad, jakt, skog och sjö

 

 

Om JH Maskin

Maskinspecialisten i Västbo

Ska vi vara helt ärliga – och det är vi alltid – så har vi kunder från ett stort område kring västra Småland, Västergötland och Halland – och ibland en och annan långväga. Vi uppskattas för den höga servicenivån, de snabba och raka beskeden och att vi gör allt för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Nytt

Här hos JH Maskin säljer vi maskiner och produkter – både nytt och begagnat. Bland nyförsäljningen hittar du ATV från Can-Am, vattenskotrar från Sea-Doo, traktorer från Branson Tractors, släpvagnar och trailers från Brenderup, vagnar och kranar från Kranman, vagnar och släp till ATV från Pro-Terra.

Begagnat 

Här hos JH Maskin säljer vi maskiner och produkter – både nytt och begagnat. Vi byter även in eller köper maskiner/utrustning inom de produktgrupper vi har i vårt sortiment, men även olika typer av entreprenadmaskiner – hjullastare, traktorer, minigrävare, grävmaskiner med mera.

Se utbudet av nytt och begagnat i vår butik på Blocket.

Verkstad

I vår verkstad utför vi service, underhåll och reparationer på de flesta maskiner och utrustningar inom de produktområden där vi har försäljning. Dessutom jobbar vi med alla typer av entreprenadmaskiner.

Vi har samarbete med flera försäkringsbolag för skadereparationer – ett kvalitetsintyg för vårt professionella arbete.

 

Hyr hos G Rent

G Rent finns etablerade i Anderstorp, Ljungby, Vaggeryd och Värnamo. G Rent är ett privatägt bolag och ett helägt dotterbolag till JH Maskin AB i Anderstorp. G Rent fokuserar på kort- och långtidsuthyrning av entreprenadmaskiner, tyngre och lättare verktyg, olika typer av liftar, vagnar och kärror, betongblandare, truckar, bodar och mycket mer – allt som kan behövas vid arbeten på och i fastigheter och vid nybyggnation, markberedning och anläggningsarbeten. Vi arbetar lokalt och vänder oss till hantverkare, industri och privatpersoner. Genom G Rent kan du även långtidshyra maskiner och eller annan utrustning – även från JH Maskins hela sortiment. Fråga oss om möjligheterna!

 

Vårt erbjudande

Alltid nära

Vi är alltid nära, särskilt om du bor i området runt Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd, Värnamo, Ljungby, Lagan, Tranemo, Hillerstorp, Hyltebruk, Svenljunga, Ulricehamn, Borås eller Jönköping. Vi har goda transportmöjligheter och kan ordna leverans av maskiner och utrustning dit du önskar – oavsett var i Sverige du har din hemvist.

Tryggt

Hos oss på JH Maskin kan du känna dig trygg i affären. Vi har kunskapen och ger dig de goda råden och tipsen – baserade på egna erfarenheter av produkterna. Vi lämnar bra garantier och tack vare vår egna serviceverkstad är du i trygga händer.

Pålitligt

Vi är väletablerade på marknaden och hjälper dig att hitta rätt maskiner eller utrustning. Oavsett om du är proffsanvändare eller privatperson är du välkommen till oss på JH Maskin. Vi ger dig goda råd och tips både kring val av produkter, tillbehör och praktisk användning.

Ågatan 11, 334 32 Anderstorp
0371-181 17
Öppet mån - fre mellan 06:45 - 16:30
Följ oss gärna på sociala medier för mer inspiration och aktuella erbjudanden

BEHÖVER DU HYRA MASKINER OCH UTRUSTNING? KONTAKTA G RENT – FINNS I ANDERSTORP · LJUNGBY · VAGGERYD · VÄRNAMO