fbpx

Kranar och tillbehör till ATV från Kranman

Kranman utbud av lastvagnar, maskiner och tillbehör för fyrhjulingar, skog och entreprenadmaskiner, skördare, miniskotare, ATV och traktorvagnar köper du hos oss på JH Maskin i Anderstorp. Kranman är duktiga på att ständigt utveckla sitt produktsortiment och är den givna leverantören för dig som vill ha kvalité och funktion i samma produkt.

Vi på JH Maskin kan guida dig till rätt tillbehör eller lastvagn för ditt ändamål. Kranman har många olika timmervagnar och kranar som lämpar sig utmärkt för det mindre skogsarbetet. Hör av dig till oss om du vill ha tips och råd för att välja rätt.

 

 

ETT MÅSTE I SKOGSBRUKET

Kranman har över 20 års erfarenhet av att utveckla och producera hydrauliska griplastare för fyrhjulingar. Det har med åren blivit Kranmans kärnprodukt. Deras smidiga och lätta griplastarvagnar passar perfekt för dig som arbetar med din fyrhjuling i skogen.

VERKSTAD

JH Maskin har verkstad för underhållsservice och reparationer av din lastvagn eller kran från Kranman. Vår verkstad jobbar med det mesta som rör traktorer, entreprenadmaskiner, släp, vagnar, kranar – fråga oss först!

ATV & FYRHJULING

JH Maskin säljer ATV och fyrhjulingar från Can-Am – riktiga maskiner för arbete och fritid – skogsbruk, jakt, äventyr eller bara ren nöjesåkning. Fråga oss för att hitta den som passar ditt användningsområde bäst – och hur du bäst utrustar den med exempelvis lasthållare, vinsch och annat – för att få maximal nytta av din Can-Am ATV i alla situationer.

Vi utför service och underhåll i vår egen verkstad

Fullservice och märkesverkstad

Vi har även samarbete med flera försäkringsbolag. 

Lån, delbetalning och leasing

Finansieringslösingar

Vi kan också göra inbyten inom de varugrupper vi säljer.

Ågatan 11, 334 32 Anderstorp
0371-181 17
Öppet mån - fre mellan 06:45 - 16:30
Följ oss gärna på sociala medier för mer inspiration och aktuella erbjudanden

BEHÖVER DU HYRA MASKINER OCH UTRUSTNING? KONTAKTA G RENT – FINNS I ANDERSTORP · LJUNGBY · VAGGERYD · VÄRNAMO