fbpx

ATV – fyrhjulingar – från Can-Am

En Can-Am är byggd för att prestera, oavsett utmaning! Det spelar ingen roll hur skicklig ATV-förare du är, säkerheten kommer alltid först både för nybörjare och mer rutinerade. En Cam-Am passar alla. Tillbehör finns för att anpassa din ATV hur du ska använda den, som arbetsredskap, vid skogsbruk eller jakt – eller för ren nöjesåkning på fritiden.

Hos oss hittar du den Can-Am som passar just dig. Vi ger dig goda råd och hjälper dig med extrautrustning som lasthållare, vinsch eller annat – så att du får maximal nytta med din Can-Am. Hos oss på JH Maskin hittar du också släp och vagnar för ATV från bland annat Pro-Terra.

När du hämtar din beställda ATV har vi monterat eventuella tillbehör och  putsat upp den, så att du kan ge dig ut i skog och mark, på direkten! Naturligtvis erbjuder vi också hemleverans.

MÄRKESVERKSTAD FÖR CAN-AM

I vår verkstad erbjuder vi service och reparationer. Med regelbunden service håller du din Can-Am eller ATV av annat fabrikat i trim så att den levererar när det verkligen gäller. Skulle olyckan vara framme är vi samarbetspartner till flera försäkringsbolag, där vi utför reparationer.

TILLBEHÖR OCH UTRUSTNING

Vi erbjuder all tänkbar extrautrustning till din Can-Am eller ATV, både för fast montage och extra tillbehör. I vår shop hittar du förutom tillbehören, reservdelarna och slitdelarna – också de rätta kläderna, från Can-Am – så klart.

Vi erbjuder ett brett utbud av extrautrustning

Utrusta med rätt grejer

Vi har vagnar, galler, plogar, kläder med mera i vår butik.
Rätt utrustning för din maskin.

Lån, delbetalning och leasing

Finansieringslösingar

Vi kan också göra inbyten inom de varugrupper vi säljer.

Ågatan 11, 334 32 Anderstorp
0371-181 17

BEHÖVER DU HYRA MASKINER OCH UTRUSTNING? KONTAKTA G RENT – FINNS I ANDERSTORP · LJUNGBY · VAGGERYD · VÄRNAMO