fbpx

ATV och SSV – fyrhjulingar – från Can-Am

Can-Am11_2023
CAN-AM

En Can-Am är byggd för att prestera, oavsett utmaning! Det spelar ingen roll hur skicklig SSV- eller ATV-förare du är, säkerheten kommer alltid först både för nybörjare och mer rutinerade. En Cam-Am passar alla. Tillbehör finns för att anpassa din ATV eller SSV efter hur du ska använda den: som arbetsredskap, vid skogsbruk eller jakt – eller för ren nöjesåkning på fritiden.

Hos oss hittar du den Can-Am som passar just dig. Vi ger dig goda råd och hjälper dig med extrautrustning som lasthållare, vinsch eller annat – så att du får maximal nytta med din Can-Am. Hos oss på JH Maskin hittar du också släp och vagnar för ATV eller SSV  från bland annat Pro-Terra.

När du hämtar din beställda ATV eller SSV har vi monterat eventuella tillbehör och gjort den helt körklar, så att du kan ge dig ut i skog och mark på direkten! Naturligtvis erbjuder vi också hemleverans.

Can-Am7_2023
Can-Am9_2023
Can-Am9_2023

CAN-AM MODELLPROGRAM 2024

JH Maskin är stolt återförsäljare av Can-Am och erbjuder både SSV- och ATV-modellerna helheten med försäljning, utrustning, tillbehör, service och verkstad. Hos JH Maskin gör du ett tryggt köp!

ANGIVNA PRISER

Angivna priser är av tillverkaren rekommenderat cirkapris och anges inkl. moms. Kostnad för montering och installation av tillbehör är inte inkluderat. Däckåtervinningsavgift till SDAB tillkommer. För exakt prisuppgift och tillgång kontakta JH Maskin. De olika modellerna ovan kan vara extrautrustade.

ATV-modeller, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

OUTLANDER 500/700

En ATV som klarar allt. Antingen du är ute efter att ge dig ut på leder eller att ta hem ett fiskafänge, är Outlander 500/700 redo när du är det.

Cirkapris från 132 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

OUTLANDER PRO

Med Outlander PRO blir inget jobb dig övermäktigt. Funktioner som Rotax motorer kalibrerade för jobb och en fjädring som är kalibrerad för uppgiften betyder att den är byggd för att bara gå och gå.

Cirkapris från 118 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

OUTLANDER

Allt du behöver för att dominera utomhus. Outlander sätter kraft och stabilitet på lika villkor, för säker hantering, de flesta hästkrafterna och den bästa dragkraften i sin kategori. Gjord för att prestera i varje terräng året runt, anpassningsbar till nästan alla jobb eller terränganvändning.

Cirkapris från 169 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

RENEGADE

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

Cirkapris från 204 900:- inkl. moms.

SSV-modeller, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

TRAXTER

Traxter är extra robust för att ta dig bortom vardagen och den mest kapabla bland Can-Am SSV. På jobbet, på jaktturer, på gården och överallt där du behöver få jobbet väl gjort.

Cirkapris från 181 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

MAVERICK

Dit körningen verkligen kan föra dig. Utforska, kör och dåna iväg med vårt högpresterande fordon specifikt skapat för allt det kan möta. Det tog oss till prispallen i Dakar 4 år i rad. Nu är det din tur att ta ledningen.

Cirkapris från 406 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

MAVERICK TRAIL

Sätt dig bekvämt och kör den sista milen. Vår smalaste SSV – Can-Am i varje tum. Byggd för att prestera både på långturer och nya leder med pålitlig, spännande kapacitet.

Cirkapris från 175 900:- inkl. moms.

Can-Am9_2023

MAVERICK SPORT

Det skarpaste sättet att ta sig från A till B i all terräng, i alla väder, fullastad eller inte. Ett Can-Am-fordon som har allt som behövs för dina kommande äventyr.

Cirkapris från 256 900:- inkl. moms.

MAVERICK R

Oöverträffad terrängprestanda är här. Storma fram genom alla sorters terräng och kompromissa aldrig med kraft, komfort, anslutningsmöjligheter eller stil. Åk ut, bli smutsig och kör med det kraftfullaste Can-Am SSV-fordonet.

Cirkapris från 555 900:- inkl. moms.

Junior-modeller, årsmodell 2024

Can-Am7_2023

RENEGADE EFI

Can-Am Renegade EFI är byggd för morgondagens åkare. Väck deras körintresse och skapa offroad-minnen med varenda familjemedlem.

Cirkapris från 53 900:- inkl. moms.

Can-Am Katalog 2024

Klicka på bilden för att komma till katalogen.

MÄRKESVERKSTAD FÖR CAN-AM

I vår verkstad erbjuder vi service och reparationer. Med regelbunden service håller du din Can-Am eller ATV av annat fabrikat i trim så att den levererar när det verkligen gäller. Skulle olyckan vara framme är vi samarbetspartner till flera försäkringsbolag, där vi utför reparationer.

Vi erbjuder ett brett utbud av extrautrustning

Utrusta med rätt grejer

Vi har vagnar, galler, plogar, kläder med mera i vår butik.
Rätt utrustning för din maskin.

Lån, delbetalning och leasing

Finansieringslösingar

Vi kan också göra inbyten inom de varugrupper vi säljer.

Ågatan 11, 334 32 Anderstorp
0371-181 17
Öppet mån - fre mellan 06:45 - 16:30
Följ oss gärna på sociala medier för mer inspiration och aktuella erbjudanden

BEHÖVER DU HYRA MASKINER OCH UTRUSTNING? KONTAKTA G RENT – FINNS I ANDERSTORP · LJUNGBY · VAGGERYD · VÄRNAMO