Om oss

JH Maskin i Anderstorp är en professionell leverantör för dig som vill ha bra maskiner och utrustning som dina dagliga arbetsredskap. Tillsammans resonerar vi oss fram till vad du har för behov och vad som är lämpligt i den prisklass du tänkt dig.

jh-fasad

 

Minigrävare upp till 8 ton – nytt och begagnat
Vi är auktoriserad återförsäljare i Jönköpings län för
Kubota minigrävare – världens mest sålda. Vi erbjuder ett stort tillbehörsprogram, bland annat SB:s grävtillbehör och skopor. Dessutom handlar vi med begagnade minigrävare, hjullastare, vältar m.m.

kubota hjobulten  oie  sb


CanAm ATV – fyrhjulingar med prestanda
Vi är auktoriserad återförsäljare av CamAm:s omtyckta ATV. Ett rikligt tillbehörs program med allt från vindruta, räcken, plogar med mera gör dessa till riktiga arbetshästar.

can-am


Skogsekipage – vagnar och kranar
BMF är vår leverantör av skogsvagnar som kommer väl tillpass vid röjning eller avverkning. Vi hjälper dig att välja rätt modell till traktor eller ATV. För såväl lätta som tunga transporter erbjuder vi Brenderups släpsortiment med alla tillbehör.

bmf    kesla       tapio

 

Släp för alla transporter!

För såväl lätta som tunga transporter erbjuder vi Brenderups släpsortiment med alla tillbehör. Oavsett ändamål har Brenderup ett släp som passar – fritid, entreprenad, bil eller båt – och vi på JH Maskin hjälper klockor till att utrusta det efter dina behov!

brenderup